Услуги и условия

ДИЗАЙН

Реплики на най-добрите образци от класически камини от Стара Англия и Европа, както и индивидуален подход съобразно предпочитанията Ви. Благодарение на опита, придобит в една от най-известните и ценени във Великобритания компании Spencer and Richman, както и на дългогодишното сътрудничество с екипа,  Борислав Петров ще  декорира дома Ви с изящнa камина.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА

Резбоването на камък е един от най-старите занаяти в историята на човечеството. Всеки детайл в камините е изцяло ръчно изваян.

МОНТАЖ

Прецизно създадените дизайнерски камини на Борислав Петров изискват най-добрата грижа при монтажа им. 

РЕСТАВРАЦИЯ 

Реставриране на камини с антикварна и сантиментална стойност;
Възстановяване на липсващи орнаменти и части;
Почистване на детайли и цели камини.

ПОДДРЪЖКА 

Третиране чрез набор от вакси, запечатване, почистване.

МАТЕРИАЛИ

Борислав Петров влага в уникалните модели, които създава, само камък с изключително качество. След консултация за предпочитаната камина, можете да поръчате камък по избор от широка гама варовици и мрамори.

Б. Петров се  гордее да бъде едни от малцината у нас, работещ с камък от областта Карара, Италия, известна като международната столица на мрамора.

УСЛОВИЯ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА 

Борислав Петров приема поръчки за изпълнение от фирми и частни лица само след предварително запознаване с условията на проекта. Задължително е наличието на попълнена заявка-образец от заявителя-клиента, в която се упоменават вида на камината, материала, сроковете. Заявката е с цел улеснение, избягване на недоразумения и гаранция за взаимно доверие между двете страни ЗАЯВИТЕЛ-ИЗПЪЛНИТЕЛ.